Jul 19

Avanade heeft Nederlandse primeur Microsoft Certified Master (MCM) in zowel OCS als Lync 2010

clip_image002Jeroen Reijling, consultant bij Avanade Nederland, is nu ook Microsoft Certified Master (MCM) Lync 2010. Hij behaalde in 2010 al de OCS (Office Communication Server) certificering en is nu de enige Nederlander met ook de Lync 2010 certificering.

Kennis van OCS en Lync 2010 is vooral waardevol op het gebied van real-time communicatie en collaboration.

Wereldwijd zijn er slechts 17 personen met de hoogste certificering op zowel OCS als Lync 2010.

De training, die plaatsvond op de campus van Microsoft, duurde drie weken en behandelde alle aspecten van Microsoft Lync. Hierna volgde een 4 uur durend theorie-examen en een 8 uur durend praktijkexamen. Pas na het behalen van beide examens mag de titel Microsoft Certified Master gevoerd worden.

Binnen de MCM-trainingen worden de trainingen voor OCS en Lync 2010 als bijzonder zwaar ervaren.

Deze certificaten geven Jeroen, samen met zijn werkgever Avanade Nederland, een voorsprong bij het maken van inschattingen op het gebied van real-time communicatie en de toekomst hiervan. Klanten kunnen hier voordeel uit halen bij bijvoorbeeld vervangingstrajecten van Microsoft OCS naar Lync 2010, integratietrajecten met betrekking tot videoconferentie-systemen en algemene vervangings- en integratietrajecten met betrekking tot telefonie.

Permanent link to this article: http://www.reijling.nl/?p=964

Leave a Reply

Your email address will not be published.