Jul 27

Avanade press release; Jeroen Reijling 2nd OCS MCM

Avanade has written a press release regarding my promotion. Here is the text (in Dutch):

July 14, 2010

~ Tweede consultant in Nederland die hoogste certificering behaalt ~

Jeroen Reijling, consultant bij Avanade Nederland, heeft onlangs de hoogste certificering van Microsoft behaald. Hij is Microsoft Certified Master (MCM) OCS (Office Communication Server) geworden. Met deze certificering behoort hij tot een selecte groep Microsoft-experts die ervaringen uitwisselt en kennis deelt. In Nederland zijn er slechts twee personen die deze certificering hebben behaald.
 
Het MCM-programma bestaat uit een training van drie weken die Microsoft aanbiedt voor experts binnen haar organisatie en partnerbedrijven. De training is bedoeld om de kennis en technische vaardigheden van de experts die met Microsoft-technologieën werken uit te breiden. Met behulp van presentaties, discussies en praktijkcases wordt invulling gegeven aan de MCM-training. De training bestaat uit drie theorie-examens en een praktijkexamen.
 
“Ik wilde mijn kennis graag meten en door middel van deze certificering aantonen”, zegt Jeroen Reijling. “Avanade richt zich sterk op het ‘Nieuwe Werken’ en deze OCS-certificering is hierbij belangrijk. De organisatie wil naast een goede oplossing voor haar klanten ook de beste mensen om deze oplossingen te implementeren en zorg te dragen voor de juiste begeleiding.”
 
“Binnen Avanade stimuleren we onze medewerkers om zo veel mogelijk kennis te vergaren”, aldus André Huizing, General Manager van Avanade Nederland. “We hebben inmiddels drie Microsoft Certified Masters binnen de organisatie. Deze drie zijn Masters op het gebied van Exchange, Directory Services en nu dus ook OCS. Op deze manier kunnen we onze klanten de hoogste technische kennis bieden.”

Permanent link to this article: http://www.reijling.nl/?p=368

Leave a Reply

Your email address will not be published.